O-jakt ved Stabbursvatnan

Torsdag 11. august er det O-jakt fra et sted det sjelden eller aldri har vært arrangert O-jaktløp fra.

Arena er ved Stabbursvatnan, der Arvid Johansen inviterer til løp ved hans hytte. Se oversiktskart nederst på siden.

Arvid tilbyr følgende løyper:

Start er som vanlig mellom kl. 18 og 19.

OBS 1:
På grunn av begrenset med parkeringsplasser i området ved hytta oppfordrer vi til samkjøring. Det kan samkjøres enten fra parkeringsplassen ved Nordlivegens ende eller oppe ved Svartebergmyra. Se oversiktskart nederst. Bom opp til fjellet er åpen i perioden kl. 17-21. M.a.o. hvis man går på dén bommen i løypa kan man risikere en ny bom på tur hjem.

OBS 2:
Dette er femte siste O-jaktløp. Det betyr at de som ikke har deltatt i noen løp hittil må stille opp både ved Stabbursvatnan og de fire løpene deretter for å få deltagerpremie.

Ta av i Nordgårdkysset rett nord for sentrum og følg Leirbogveien til den møter Nordliveien. Følg Nordliveien videre oppover. Steder merket P er steder der biler kan settes igjen ved samkjøring og så sitter man på med andre videre. De som ønsker ekstra trim kan selvsagt gå/jogge fra parkering. (Kartutsnitt fra norgeskart.no)

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.