Resultater O-jakt Rabban

40 personer deltok på kveldens O-jaktløp ved Rabban.  Under løpet ble det en vellykket gjenomkjøring av tidtakersystemet Brikkesys som Sørreisa O-lag har gått til innkjøp av, og som skal brukes blant annet på lørdagens retroløp. Av denne grunn legges denne saken ut faktisk før alle er kommet i mål. Resultatlista oppdateres fortløpende til alle er i mål.

C-løypa står ute til tirsdag 5. juli som Ukas løype. Det er derfor fortsatt mulig å få tellende løp i O-jakta.

O-jakta tar nå sommerferie. Neste løp går torsdag 4. august ved Unglyn skistadion.

Jo Inge Fjellstad (t.v.) er hentet inn for å gi opplæring i Brikkesys. Sammen med seg har han løypelegger Ragnvald Barkli mens Grethe Lill Kroken står til høyre i bildet.

Eli Blomseth Helgesen opplyser at hun sammen med Ivar Helgesen fant en fredet orkidė som de aldri har sett i Sørreisa før. Dette var mellom 5.- og 6. post i B-løypa. Marisko heter orkidėen, men kalles også Olavsbolle.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.