Natt-O-jakt løp 3: Løyper som innbød til ulike veivalg

Start og mål var ved tidtakerbua på Pioner skistadion.

Det tredje løpet i Natt-O-jakta fant sted i kveld med Pioner skistadion som utgangspunkt. 17 personer brydde seg ikke om lett regn på grensen til sludd og kun et par varmegrader, og stilte opp til start.

Løypelegger Asgaut Løkse hadde laget meget gode løyper som ga deltakerne mange ulike veivalgsmuligheter mellom postene. Det gjorde for eksempel at noen valgte å springe rett på gjennom skogen mellom postene mens andre heller tok en lang omvei rundt langs sti.

Terrenget i Finnfjordmarka er perfekt for nattorientering med forholdsvis lite kupering og mange stier og myrer å måtte forholde seg til. Følger man ikke med så sklir man lett ut på kursen og havner et annet sted enn der man faktisk tror man er. Det fikk denne deltakeren erfare på strekket mellom 1. – og 2. post i den mellomste løypa.

Resultater:

4, 7 km
Odd-Ivan Lorentsen 47.33
Håkon Brynjulfsen 1.04.30
Eirik Arne Sørensen 1.05.08
Erlend Dårflot Olsen 1.10.30

3,0 km
Eli Blomseth Helgesen 48.23
Ivar Helgesen 49.52
John Kasper Svergja 51.42
Vegard Nyenget 51.42
Hanne Fredriksen 53.26
Jon Helge Vaeng 57.23
Jim Sigve Albertsen 1.09.12
Øyvind Langmo 1.11.12
Veronika Sløk Tvedt 1.25.40
Inga Tamosaytyte  1.25.58

1,7 km
Valter Krey 21.09
Malin Lovise Flått Langmo 39.29
Vilde Lorentsen 39.29

Neste løp finner sted fra Brekka kirkegård i Sørreisa torsdag 21. oktober. Nærmere info vil komme.

Fra venstre ser vi arrangør Guri Løkse høre hva Hanne Fredriksen og Eli Blomseth Helgesen har å si om kveldens løp. Til høyre ser vi Ivar Helgesen i blå jakke gi velfortjent ros til løypelegger Asgaut Løkse for flotte løyper.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.