O-jakt på fjellet

Torsdag 26. august får alle deltakere mulighet til å føle seg på høyden. Da går sesongens tredje siste O-jakt av stabelen. Arena er ved Erlend Dårflot Olsens hytte på fjellet vest for Vakkerhumpen. Medarrangør er Jon-Terje Rubbås.

Adkomst skjer via Nordliveien og videre ca 5 km på skogsbilvei der veibommen settes åpen. Parkering like før veienden etter at Litje- og Store Fjellvatnet er passert. Det er cirka 100 meter å gå fra parkering til hytta.

Arena for løpet. Bildet er tatt under fjorårets O-jaktløp samme sted.

Har du bil med svært lav bakkeklaring kan det være greit å haike, men «vanlige» personbiler skal komme greit opp. På grunn av begrenset med parkeringsplass oppfordres det til samkjøring. Se oversiktskart nederst for steder der biler kan settes igjen ved samkjøring.

Løyper:
5,4 km (A-nivå)
4,0 km (B-nivå)
2,5 km (C-nivå) – Ukas løype
1,9 km (N-nivå)
1,2 km (Rekruttløype)

Følgende personer står bokført med to løp og må delta på resterende løp for å få premie: William Andersen, Gerhard Brandsegg, Samuel Chirongozi, Sigurd Dyrstad, Andreas Espenes, Nikolai Espenes, Trude Flått, Milan Gulbrandsen, Samuel Gulbrandsen, Heidi Gunnberg, Frank Vidar Hansen, Lena Hansen, Jens Hole, Vincent Bjørnslett Johannesson, Geir Johnsen, Hanne Jørgensen, Roar Jørgensen, Stian Korneliussen, Vida Krey, Øyvind Kringstad, Alice Lea Larsen, Eirik Lavik, Helge Midttun, Kristoffer Midttun, Mari Midttun, Peder Midttun, Tonje Midttun, Andrea Lovise Thomassen Paulsen, Leiv Anders Paulsen, John Kasper Svergja, Hauk Thorsen og Bendik Uteng.

Se deltageroversikten her. Oppdager du feil, ta straks kontakt med oss på e-post til post@sorreisa-olag.no

Ta av i Nordgårdkysset rett nord for sentrum og følg Leirbogveien til den møter Nordliveien. Følg Nordliveien til en bom som står åpen og fortsett videre etter en skogsbilvei til parkering rundt 100 meter fra hytta hvor start og mål er. Steder merket PS (parkering samkjøring) er steder der biler kan settes igjen ved samkjøring og så sitter man på med andre det siste stykket. De som ønsker ekstra trim kan selvsagt gå/jogge til hytta.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.