O-jakt torsdag 19. august

Denne torsdagen finner O-jakta sted ved «Rabban» som etter Fv 86 er omtrent midt mellom Sørreisa og Andselv og rett før Hjerttind Rein når man kjører fra Sørreisa. Se oversiktskart nederst.

Arrangørene Ragnvald Barkli og Margrethe Gunnberg Johansen byr på følgende løyper:

4,9 km – A-nivå
3,5 km – B-nivå
2,3 km – C-nivå; Ukas løype
1,5 km – Nybegynnerløype
1,2 km – Rekruttløype

O-jakt er for alle, og som en gulrot vil alle som deltar i minst fem løp få en flott premie når sesongen er over. Følgende personer har per i dag deltatt på ett løp, og må delta på torsdag og på resterende tre løp etter det igjen for å få premie:

Noah Angell, Solveig Barkli, Gerhard Brandsegg, Samuel Chirongozi, Sigurd Dyrstad, Sunniva Edwards, Ini Sofie Einarsen, Erica Elvelund, Tommy Fossbakk, Elsa Fredriksen, Lea Selstad Hansen, Marius Flott Hansen, Marlen Flott Hansen, Yngve Blomseth Helgesen, Merethe Henriksen, Wenche Jakobsen, Nina Jamissen, Julie Helena Møller Jørgensen, Malin Kristine Møller Jørgensen, Julianne Kildahl, Ida Bergli Korneliussen, Stian Korneliussen, Karoline Kristiansen, Stian Kvaal, Eirik Lavik, Aksel Lorentsen, Carine Lorentsen, Ann-Mari Midttun, Helge Midttun, Kristoffer Midttun, Mari Midttun, Peder Midttun, Tonje Midttun, Simen Myrlund, Guro Nicolaisen, Cathrine Nilsen, Christian Osmundsen, Andrine Pettersen, Arturas Pivoriunas, David Repvik, Synne Vaeng Sellevoll, Ersin Senol, Vegard Sivertsen, Even Gunnberg Skistad, Gjermund Gunnberg Skistad, Hedda Gunnberg Skistad, Katrine Gunnberg Skistad, Vegard Solberg, Celine Fredriksen Solstrand, Erling Stangnes, Samson Steinheim, Stig Stokkland, Kine Svendsen, John Kasper Svergja, Liv-Iris Sørgård, Axel Theisen, Hans-Martin Vaeng, Mathilde Vaeng, Lars Van Graas, Arne Aarhus, Nora Nordahl Aarhus

Drikkeflasker i stål med eget navn på var premier i O-jakta 2020. I år blir det noe annet.

Sjekk oversikten her. Er det feil i den? Send da straks melding til oss på e-post til post@sorreisa-olag.no eller på SMS til 99291425.

«Rabban», rett før man kommer til Hjerttind Rein når man kjører fra Sørreisa mot Bardufoss, er arena for O-jaktløpet 19. august.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.