UsynligO Fossmoen til O-hytta T/R

På initiativ fra O-lagets leder er det mulighet til å prøve UsynligO fra Fossmoen til O-hytta, både rett ved hovedstien, og også litt lenger ut i terrenget, både opp og ned. Det foreligger altså fire løyper, der to starter ved Fossmoen og mål ved O-hytta, og to løyper som har start og mål motsatt.

Da dette er løyper der kartfila IKKE var georeferert i utgangspunktet, men der georefering måtte skje via Livelox, må man altså velge Livelox løyper når man åpner appen på mobilen, og ikke UsynligO løyper.

Tips:

Jeg har forstått at folk plagdes litt med manglende signal ved tirsdagens arrangement ved sentralskolen. Dette kan skyldes mobiltelefon-innstillinger , men kan også skyldes at satelittene «må få tenkt seg litt om» før de finner deg. Vent derfor noen ekstra sekunder når du tror du er på rett sted før du løper videre, for å se om du får signal.

Jeg skal prøve en av Straumen-løypene i helga da jeg planlegger en hjemtur.

O-hytte løyper til nedlastning og utskrift:

O-hytta løypa, ved stien, OPP

O-hytta løypa, ved stien, NED

O-hytta løypa, i skogen, OPP

O-hytta løypa, i skogen, NED

Løypene er laget uten at jeg kjenner eksakt til snøforholdene i marka opp mot O-hytta, kan hende det er for mye snø, men dette finner man ut av.

Stengt for kommentarer.