Strandrydding

Nei, intet skal ryddes nå på vinteren, men vi legger likevel ut litt informasjon om det som vil skje til sommeren/høsten.

Sørreisa O-lag vil nemlig delta på den årlige strandryddeaksjonen. Vi er forespurt av Sørreisa kommune om vi kan ta området fra Sildvika til Dyrøy grense. Det har vi takket ja til, ikke minst fordi Julia Cuypers Holmberg, som er fagleder for landbruk og miljø, skriver dette i en e-post til lederen for Sørreisa O-lag (understreking gjort av oss):

«Området fra Sildvika og utover grensen mot Dyrøy ble ikke ryddet i fjor. Kan jeg sette O-laget opp der? Det er to strender der det ser ut som det er lett å plukke, men videre utover mot Dyrøy så er det litt mer steiner og svaberg så da må dere evt. bare ta de områdene som er tilgjengelige (men kanskje dette er et bra område for O-laget, det er jo folk som er i god form og kan fote seg i ulendt terreng)

Dato(er) for strandrydding er ikke satt, men det vil skje på sensommeren/høsten fordi man må ta hensyn til fugler og hekketid.

Nærmere informasjon vil komme senere.

1 Responses to Strandrydding