30% rabatt på Vivitex helseprodukter

For mange som har vært plaget med muskel- og skjelettplager er Vivitex et kjent navn, mens det for andre kanskje ikke er det.

Vivitex er et merkenavn for helseprodukter som består av en serie av bandasje-, støtte- og klesprodukter hvor fiberet Nexus ES er den sentrale bestanddelen. Nexus-fiberet er utviklet av grunnstoffene aluminium, platina og titan. I en bestemt sammensetning avgir Nexus svake infrarøde stråler i en styrke og mengde som ikke er farlig for mennesker, men tvert imot har en helsebringende effekt. Vivitex hjelper blant annet mot betennelser, smerte, artrose og leddgikt. Les mer om Nexusfiberet via lenken under.

Flere i Sørreisa O-lag har prøvd Vivitex-produkter og erfart at de har faktisk effekt. Vi ønsker at flere skal oppleve det samme, og har derfor inngått avtale med Bia Design AS som selger Vivitex-produkter i Norge. Avtalen medfører at Bia Design AS gir 30% rabatt på Vivitex-produkter. Vi tjener ingenting på dette, og all rabatt kommer kjøperne til gode. Rabatten gjelder alle produkter og gjelder ut 2021.

Bia Design AS har egne tidsbegrensede kampanjeperioder, f.eks. nå før jul der de gir 30% rabatt til alle som registrerer seg. Kjøper man gjennom ordningen med Sørreisa O-lag, får man denne rabatten til enhver tid.

Varer bestilles via deres nettbutikk. For å få rabatten, må man følge denne oppskriften.

Stengt for kommentarer.