O-jaktløp nummer 11

Det nest siste O-jaktløpet i 2020 finner sted på det høyeste nivået over havet hittil i år. Arrangør Erlend Olsen inviterer nemlig til fjelløp, eller mer korrekt fjellviddeløp, i nydelig terreng og omgivelser, torsdag 3. september.

Løpet vil gå i området rundt Vakkerhumpen. Løypene blir som følger:

N-løype 2,0 km
C-løype 2,6 km
B-løype 4,2 km
A-løype 5,5 km

Start mellom 18:00 og 19:00.

Løpet inngår også i O-trimmen Indre Troms, slik at løpere fra innlandsklubbene vil komme.

Adkomst skjer via Nordliveien og videre ca 5 km på skogsbilvei der veibommen settes åpen i anledningen. Parkering like før veienden etter at Litje- og Store Fjellvatnet er passert. Det er ca 100 meter å gå fra parkering til startsted som er ved hytta til Erlend Olsen.

Har du bil med svært lav bakkeklaring kan det være greit å haike, men «vanlige» personbiler skal komme greit opp.

Det merkes med O-skjerm fra avkjøring til Nordli på hovedveien ca 1 km fra Sørreisa sentrum mot Finnsnes.

Postene står ute til og med fredag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute. Husk i så tilfelle å melde fra om dette for å få løpet registrert.

Ut fra deltageroversikten MÅ følgende løpere delta skal de kunne oppnå fem løp og premie i årets O-jakt, da disse har sprunget tre løp hittil, og to løp gjenstår:

Jonas Mikalsen Albertsen, Siw Andreassen, Heidi Sissel Gunnberg, Margrethe Gunnberg Johansen, Malin Møller Jørgensen, Carine Lorentsen, Odd Ivan Lorentsen og Jon Terje Rubbås.

Sted og tid for det 12.- og siste O-jaktløpet vil det komme informasjon om senere.

Startsted og parkering O-jakt 3. september.

Stengt for kommentarer.