O-jaktløp nummer 10

Det tiende og tredje siste o-jaktløpet avvikles torsdag 27. august med start og mål ved Molund i Skardalen, det vil si rett ved der starten for langdistansen var under NNM. Man kjører forbi NNM-arenaen oppover mot Gamtofta men stopper før man kommer så langt.

Arrangørene  Helene Aspevoll og Hanne Fredriksen har laget følgende løyper basert på NNM-postene:

1,4 km N-nivå
2,2 km C-nivå
3,3 km B-nivå
4,5 km A-nivå

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

Postene står ute til og med fredag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute. Husk i så tilfelle å melde fra om dette for å få løpet registrert.

Ut fra deltageroversikten MÅ følgende løpere delta skal de kunne oppnå fem løp og premie i årets O-jakt, da disse har sprunget to løp hittil, og tre løp gjenstår:

Gerhard Brandsegg, Nils Stian Finnseth, Siv Frida Høgmo, Margrete Gunnberg Johansen, Julie Rubbås Jørgensen, Elin Mikalsen, Hanna B. Nitteberg, Cathrine Nygaard, Jon-Terje Rubbås, Tim Uteng og Vidar Wensel

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.