Sprinten ferdig, men dessverre feil kode på en post

NNM sprint er nå ferdig, men resultatene uteblir foreløpig. Det skyldes at det dessverre var feil kode på post 12 i de to lengste løypene, som kan besiktiges her og her. Feilen skyldes at det i forbindelse med løypelegging ble brukt forskjellige filer med to ulike koder på den aktuelle posten, noe som ikke ble avdekket. Sørreisa O-lag beklager dette på det sterkeste.

Klassene som sprang de to løypene som var involvert, får likevel tellende resultater. Juryen for NNM bestemte nemlig at strekk 11-12 og 12-13 blir strøket, slik at tiden løperne brukte på disse strekkene ikke teller med i sluttiden. Det må gjøres et manuelt arbeid for å få dette til, men dette pågår, og resultatliste vil bli lagt ut straks dette er i boks. Dette skjer i løpet av kvelden.

Tilbakemeldingen ellers var god. Løperne likte både terreng og løyper.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.