O-jaktløp nummer 7

Torsdag 25. juni arrangeres siste O-jaktløp før ferien. NB! Løpet lyttes fra Rabban til Krogstadlia. Krogstadlia ligger cirka 4 km fra Sørreisa sentrum mot Bardufoss. Oppkjøring fra FV86 rett før Krogstadsvingen.

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

I likhet med tidligere løp vil løperne ha fire løyper å velge mellom:

1,5 km N-nivå2,4 km C-nivå4,5 km B-nivå 6,4 km A-nivå

Merk følgende:

  • Postene står ute til og med søndag 28. juni. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute.
  • Veien fra FV86 opp til start vil kun være åpen på torsdagskvelden.
  • I N-løypa vil det være merking mellom post 2, 3 og 4.
  • A- og B-løypa vil by på kryssing av Storbekken mellom post 4 og 5. I tilfelle flomstor elv må det utvises stor forsiktighet ved kryssing. På turen tilbake skal kryssing skje ved avmerket klopp på kartet.

– O-jakt 2020
Resultater

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.