O-jaktløp nummer 4

Galtnes/Grunnreisa er arena når Ulf, Vidar  og Kjell Reidar inviterer til sesongens fjerde O-jaktløp. Start/mål og parkering blir ved Grunnreisgården, cirka 800 meter fra Tømmervik kirke i retning Finnsnes.

Valgfri start mellom kl. 1800 og 1900.

Løperne har fire løyper å velge mellom: 0,9 km1,9 km3,2 km5,0 km

NB! Arrangørene opplyser at det lempes litt opp på koronareglene og blir tidtaking med EKT for de som ønsker det. Brikkene skal i så fall desinfiseres før start og etter målgang. De som ikke vil bruke brikke trenger ikke det.

Postene står ute til og med fredag. De som ikke har anledning til å delta i ordinært starttidsrom, kan selv skrive ut ønsket løype og gjennomføre løypa på valgfritt tidspunkt så lenge postene står ute.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.