Trening/torsdagsjogg i Brekka

I dag var det delvis bart og delvis snødekt i Brekka, men sola skinte og det var vindstille. På stiene fløt jeg stort sett oppå snøen når jeg la ut postene i 12-tida, men i løpet av dagen bløtnet nok snøen litt mer opp slik at det ble mer utfordrende der det var snø. I dag torsdag kl 18 var det trening med «klype»-orientering i Brekka. Det var ikke vanlig stempling.

IMG_2374

I «klype»-orientering er det «fellesstart» med lett orientering langs stier, der de som kommer først til posten kan velge å ta en klesklype og en litt vanskeligere post som ligger utenfor stien. Dette utjevner hastigheten til løperne slik at alle kommer noenlunde likt inn til mål.

IMG_2375  IMG_2370

 

Fire damer stilte til start og konkurrerte om tre klyper per post. Hilde kapret flest klyper:

IMG_2381

Kl 19 slite resten av gjengen opp til torsdagsjogg som vanlig.

IMG_2380

 

I dag var det helt greit å være i støtteapparatet

IMG_2377

På grunn av endringer i O-jakta er oversikten over treningene blitt noe endret. Den oppdaterte oversikten over treningene finner dere her.

 

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.