Bli med på ski-o-jakt

Ski-jakt er en ny spennende form for turer i Sørreisas skiløype nett (+ litt i Målselv). På kartet finner du 15 nummererte fiolette sirkler. Disse postene er markert i terrenget med o-postflagg. Alle postene ligger like i nærheten av ei skiløype i området: Heia, Vakkerhumpen, Reinelv og Linabrekka. Postene henger ute til 1. mai. Det koster ikke noe å delta.

IMG_2139

 

Det er hengt ut postkasser med kart med info i Nordlia, Sørstraumen, Bakkejord, Reinelv og på Elvelund. Bildet viser postkassen med kart som Arvid har hengt opp på nersia av Reinelv Grendehus. Kartene er lagd av Ivar og holder som vanlig høy kvalitet:

IMG_2157

Registrering av besøk

På alle postflaggene står det en kodebokstav. Noter ned denne (ha med blyant eller ta et bilde med mobil). Når du har funnet minst 7 poster og er fornøyd  med fangsten, sender du inn kodebokstavene samt navn, adresse og gjerne epostadresse til: Sørreisa o-lag, Postboks 199, 9315 Sørreisa, eller på epost til post@sorreisa-olag.no innen 5. mai. Du vil da bli med i trekkningen av diverse flotte premier som Hilde har skaffet til veie fra ulike sponsorer.

IMG_2145 IMG_2153

Jeg og Julie var og tok de to nærmeste postene til Reinelva i dag. Det ble en fin tur. Vi så blant annet spor etter mår:

IMG_2156

Stengt for kommentarer.