O-jakt nr. 10 på Rabban torsdag 6. august

Det ble oppstart på O-jakta igjen etter ferien på Rabban. 8 løpere møtte opp i regnværet, og Jim var som vanlig i godt humør.

IMG_1292

Resultatene finner du her.  Det ble ikke Råtassen opplegg denne gangen, det starter opp på torsdag 20. august kombinert med Finn-Fram-Dagen. Denne gangen var det en nybegynnerløype på 1,7 km, en C-løype på 2,5 km, B-løype på 3,4 km og en A-løype på 4,9 km. Det var flotte forhold i terrenget, med flekkmarihand og andre blomster over alt. Det var en del undervegetasjon og til dels krevende  på A-løypa. Håvard trakk det lengste strået i det interne Silsand-oppgjøret med Odd Ivan.

IMG_1295 IMG_1297

 

Silsand arrangerer neste O-jakt, som blir på tirsdag 11. august på Grasmyra grendehus ca 6 km nord for Gisundbrua.

Stengt for kommentarer.