Midnattsolgaloppen 3-5. juli 2015

MG 2015 ble et fint arrangement i regi av Troms O-krets og flere lag og foreninger i Lyngen. Resultatene finner du lenker til her. En utfyllende reportasje på Troms orienteringskrets  sin hjemmeside finner du her.

Sørreisa o-lag stilte opp på arrangørsiden med initiativtager og «kusk» Jon-Helge, som hadde brukt utallige dugnadstimer til forberedelser, blant annet til gullmaling av hesteskoer…

IMG_0997

Ivar gjorde en kjempeinnsats og hadde ansvaret for løypene på dag 1 og dag 3. Her ser dere H45 løypa på dag 1 med et internt oppgjør i Sørreisa o-lag, der Hans-Martin tok igjen Roar på 2. post. Strekktidene til 2. post indikerer årsaken: En saftig bom av underskrevne. På dag 2 fulgte de opp med nok en fight, men da var rollene snudd på 2. post.

lenangen-h45-2

Leif gjorde det skarpt i H55 med 2. plass på dag 1 og 1. plass på dag 2. Jan hadde også gode plasseringer i H65, bl. a. med en 2. plass på dag 2.

Damene gjorde det svært godt og både Eli og Guri halte i land sammenlagtseier og gullhestesko i henholdsvis D45 og D65. Eli hadde også hånd om Småtroll-løypene.

IMG_1021 IMG_1035

Ronny styrte sekretariatet med stødig hånd og sørget for at resultatene kom raskt og sikkert ved hjelp av excel og «Sørreisa-metoden». Her ser dere Ronny i gang med å handle utstyr til Nanna hos Trond Sandelin:

IMG_0995

Sørreisa stilte med Kristoffer, Ellinor, Amalie, Nanna, Julie og Malin i de yngre klassene og de fikk bryne seg på både løpere fra Tromsø og Sverige. Elinor vant i D 15-16 på dag 2!