O-jakt # 5 på Unglyn skistadion torsdag 28.mai

Torsdag 28. mai var det O-jakt på Galtnes (Unglyn skistadion). Lill-Grete og Ronny var arrangører. Lill-Grete hadde fått adgang til Unglyns garasje slik at arrangørene hadde tak over hodet. 28 løpere deltok. Resultatene finner du HER.

IMG_0759

På tross av dårlig vær tidligere på ettermiddagen, møtte 28 løpere opp på O-jakta. De fleste av løperne valgte C-løypa, og flere støttet opp som skygger for rekruttene, deriblant Eli og Anette :). Det planlagte opplegget med Eventor gikk i vasken pga at det manglet noe utstyr. Kanskje vi prøver på nytt neste gang….

elvelund C-løype

Bodil og Roar hadde fått en ny assistent i trenergruppa: Lise tok seg av den kunstneriske delen av resultatføringen for de som deltok i Råtassen-treningen for nybegynnere.

IMG_0762

Vi har plass til mange flere deltagere både i Råtassen-opplegget og i A-, B- og C-løypene. Her er råtassen med tilhørende sløyfer som ble brukt denne gangen.

elvelund N-1 elvelund N-2elvelund N-3 elvelund Råtassen Råtassen

Flere av de yngre hjalp Lill-Grete med å ta inn og legge sammen poster.

IMG_0769

Neste O-jakt blir torsdag 4. juni på Kollen med start fra kl 18.00 (parkering ved Gjerdsletta barnehage), da står Jan og Inger som arrangører.

Roar

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar