O-jakt # 5 på Unglyn skistadion torsdag 28.mai

Torsdag 28. mai var det O-jakt på Galtnes (Unglyn skistadion). Lill-Grete og Ronny var arrangører. Lill-Grete hadde fått adgang til Unglyns garasje slik at arrangørene hadde tak over hodet. 28 løpere deltok. Resultatene finner du HER.

IMG_0759

På tross av dårlig vær tidligere på ettermiddagen, møtte 28 løpere opp på O-jakta. De fleste av løperne valgte C-løypa, og flere støttet opp som skygger for rekruttene, deriblant Eli og Anette :). Det planlagte opplegget med Eventor gikk i vasken pga at det manglet noe utstyr. Kanskje vi prøver på nytt neste gang….

elvelund C-løype

Bodil og Roar hadde fått en ny assistent i trenergruppa: Lise tok seg av den kunstneriske delen av resultatføringen for de som deltok i Råtassen-treningen for nybegynnere.

IMG_0762

Vi har plass til mange flere deltagere både i Råtassen-opplegget og i A-, B- og C-løypene. Her er råtassen med tilhørende sløyfer som ble brukt denne gangen.

elvelund N-1 elvelund N-2elvelund N-3 elvelund Råtassen Råtassen

Flere av de yngre hjalp Lill-Grete med å ta inn og legge sammen poster.

IMG_0769

Neste O-jakt blir torsdag 4. juni på Kollen med start fra kl 18.00 (parkering ved Gjerdsletta barnehage), da står Jan og Inger som arrangører.

Roar

 

 

 

 

 

 

 

Stengt for kommentarer.