Tusen takk for all oppmerksomheten!

IMG976 Tusen takk til alle som kom og var med på å feire Ivar på lørdag!

Den flotte buketten er fra NOF, og vi gjetter at visepresident Anne Kari, har vært sterkt inne i bildet her, vi har i alle fall fått mange hilsener fra henne i anledning dagen. Vi skulle gjerne ha hatt deg der, og vi vet at du hadde veldig lyst! Du må sende en varm takk tilbake til styret og Bjørnar V.

Takk også til o-lagets singstars, Margrethe og Katrine, som fremførte en nydelig sang til ham. Og til alle andre som deltok! Flott å se alle som stilte i o-lagets jakker da 100-åringen dukket opp, og leder Dag tryllet fram den ene spennende gaven etter den andre.

Det ble en flott feiring takket være dere, og vi har ikke landa helt ennå! Godt å ha en hel påske å komme seg på : )

 

Stengt for kommentarer.