Løypeleggermøte N & C – 9.april en suksess!

Løypeleggere N og COnsdag 9. april startet løypeleggerdugnaden for årets O-jakt sesong. O-laget vil først tegne N-løypene etter RÅTASS-modellen, deretter C-løypene og så etterpå sette løypeleggere på å legge A og B løypene. Arrangører av O-JAKT for 2014 får derfor nye utfordringer….!
Denne kvelden var Jim og Roar med Bodil (fotograf) i friskt driv med OCAD og penn over kjøkkenbordetfor å kladde alle N-løypene frem mot sommerferien. Yngve heiv seg på C-løypene. Dette jobber han fortsatt med, fordi disse må tegnes etter at N-løypene er klare. Ivar var kartpusher og OCAD-langer, rådgiver og kontrollør m.m.
Sesongstarten i løypelegging var suksess.
Nå står det WORKSHOP 1-2 og 3 i O-kalenderen!
Arrangørliste lages ila helgen 11-13 april og her satses det på bred-støtte fra andre i laget….

Rett over påske blir det barmark!
Sjekk sprit-nivået i kompasset, kalibrer Nord-retningen. sett i skolissenne i o-skoene og få trykkt sponsormerket på ryggen av jakke og trøye. Her skal det trenes!!!

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.