Natt-O-jakt 3: O-teknisk krevende terreng

Sesongens tredje Natt-O-jaktløp fant sted i kveld med utgangspunkt i parkeringsplassen ved Finnfjordbotn nye kirkegård. Løypelegger John Kasper Svergja hadde laget varierte løyper i et terreng som er aldeles herlig å løpe i, men som i mørket er veldig o-teknisk krevende pga lite kupering og mange like detaljer.

Resultater:

1,2 km N-/C-nivå (4 deltagere)
Siw Andreassen 15.42
Ragnhild Winther Lyshaug 16.09
Lisbeth Fossbakk 16.10
Karin Swart 24.24

Siste post var lett å se da den i tillegg til å ha refleks på skjermen var utstyrt med lys.

2,8 km B-nivå (4 deltagere)
Jon Helge Vaeng 49.10
Ivar Helgesen
Kato Olsen
Beate Hansen

4,9 km A-nivå (3 deltagere) 
Odd Ivan Lorentsen 45.41
Håvard Krey Hansen 52.01
Eirik Arne Sørensen 77.57

Arrangører: John Kasper Svergja og Guri Løkse

Se hvor noen løpere sprang via verktøyet Livelox. Etter å ha åpnet siden velger man den løypa man vil se først ved å klikke på «Reprise». Deretter velger man løper. Hastigheten justeres ved å dra den røde rundingen øverst på siden i den retningen man vil.

Se bl.a. at årets nordnorske mester i seniorklassen, Håvard Krey Hansen, først rotet litt på 5. post i A-løypa før han skled kraftig ut på kursen på vei til 8. post. Også artikkelforfatteren, som sprang B-løypa, fikk oppleve at Finnfjordmarka i mørket er utfordrende ved å gå på saftige smeller allerede på 1.- og 2. post. Men gud hvor artig det er å gjenvinne kontrollen til slutt og manøvrere seg frem til posten. Nattorientering er herlig!

Neste løp: Torsdag 20. oktober kl. 1900-1930 ved Unglyn skistadion

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.