SSOL/SOL 50 år, 1992

1992. Dette året skjedde det mye.

Vi arrangerer et ski O-løp den 28.mars med 30 deltakere.

Gumpestikka, en 6-mannsstafett blir arrangert den 6.juni fra Galtnes. Løpsleder Kjell Reidar og løypelegger Asgaut. Stafetten gikk på Tømmervikåsen-kartet fra 1989. Vi tok en 2. og 6.plass i stafetten.

Resultater:

Vår sveitser-venn Beat Dummel organiserer en treningsleir i Sørreisa for 34 sveitsere. I den forbindelse arrangerer vi 2 løp; Dummelsprinten den 11.juli på Nils Ånesahågen- kartet samt Dummelslitet den 12.juli fra hytta til Ragnvald på Nordstraumen 2-kartet. 65 deltakere.

NNM går i Nordreisa hvor vi tar gull i H13-14 ved Frode, gull i H35 ved Tor M, gull i H50 ved Jan Asbjørn, sølv i D19-20 ved Corinne Scmid, sølv i D21 ved Anne-Kari, bronse i D50 ved Turid , Tor Yngve blir nr 3 i H10-12N, Jan Inge blir nr 2 i H17C, Tommy blir nr 2 i H21K, Jens Jakob vinner H17N.

På stafetten tar vi gull i gutteklassen H13-16 ved Frode, Halvard og Alvin J :

I H35-klassen kommer Tor 10 sekunder for sent til å kapre et tredje gull på rad for veteranlaget og gullet går dermed til Bjerkvik:

I H17-stafetten blir Sørreisa nr 5 av 23 fullførte lag med Tommy, Hans-Martin og Gunnar på laget. I D17-stafetten blir vi nr 4 av med Anne-Kari, Guro Harstad og Corinne Scmid på laget.

På premieutdelingen deler kronprins Haakon Magnus ut premiene, og mange Sørreisa-væringer får dermed et kongelig håndtrykk.

Alle var blide på samlingsplass under stafetten, men kanskje ikke moder Turid en stund da Sven Gerald (naturligvis etter avtale med de to andre på laget; Jan Inge og Jon Helge) vant startsletta og plutselig kom springende mot mål som første person på stafetten, men nå med et bærspann i hånda..

NM Senior går i Troms der Anne-Kari blir nr 34 i D21 klassisk distanse på Storsteinnes og nr 36 i D21 kort distanse i Bardu. I D17-stafetten på Senja tar Sørreisa OL en kjempesterk 20.plass med Anne-Kari , Guro og Eli på laget. Stafetten gikk for øvrig på dette kartet:

KM-natt arrangeres fra Skøelv skole med Ivar Bjørkås som løpsleder. Løpet gikk på dette kartet:

Vi er 101 medlemmer av laget og blir nr 3 i lagrankinga.

 

Stengt for kommentarer.