O-jakt Sørsimarka 13.juni 2019

Melding fra arrangører av O-jakta den 13.juni:

O-jakt i Sørsimarka 13. juni
Postene er nå ute til førstkommende torsdags o-jakt ved Sørreisa stadion. Arrangører er Jim og Jon Helge. Ivar har laget løypene, og de byr på interessant og stedvis utfordrende orientering. Det er nydelig i Sørsimarka nå med lite undervegetasjon («blom»). Myrer og øvrig terreng er forholdsvis tørt og innbyr til stor fart, men hodet skal også være med. Flere myrer bugner forøvrig av hvit molteblomst, så det kan bli et godt molteår i år. Start blir ved det lille grustaket nært bommen ved skogsbilveiens start, ca 50 meter sørøst for parkeringsplassen ved fotballbanen. Parkering ved fotballbanen eller langs veien mot grustaket. Startkontingent betales kontant eller via Vipps. De som vil betale kontant må ta med mynt da beholdningen av vekslepenger vil være svært begrenset.

Start og mål:

6.post i langløypa:

 

 

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.