Lite guts i Sørreisa O-lag?

Hei.
Observert fra Tromsø ser det ut som om det for tiden er lite liv i Sørreisa O-lag. Ingen representanter møtte opp på kretstinget og derfor fikk jeg tillatelse av kretsstyret til å representere Sørreisa O-lag.
Under Midnattsolgaloppen i 2017 i Tromsø var det heller skralt med deltakere fra Sørreisa, og heller ikke på øvrige løp var det spesielt mange.
Vi er jo 50 år i 2020, og her synes jeg vi bør ha et jubileums-arrangement f.eks NNM? Håper styret i Sørreisa O-lag kan gripe fatt i dette.

Min tro er at O-laget bare er inne i en midlertidig dvale, og jeg håper derfor at folk kan gjøre «come-back» på løp til sommeren. Innerst inne drømmer jeg om at i 2020 på et eventuelt jubileums-arrangement skal vi klare å stille med 2 løpere pr klubb-år sånn at vi når 100-tallet i deltagere på dette konkrete arrangementet, med både gamle og nye løpere.
Skal vi ha dette som mål?

Vi sees til sommeren, terminlista legges snart ut.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar