Lite guts i Sørreisa O-lag?

Hei.
Observert fra Tromsø ser det ut som om det for tiden er lite liv i Sørreisa O-lag. Ingen representanter møtte opp på kretstinget og derfor fikk jeg tillatelse av kretsstyret til å representere Sørreisa O-lag.
Under Midnattsolgaloppen i 2017 i Tromsø var det heller skralt med deltakere fra Sørreisa, og heller ikke på øvrige løp var det spesielt mange.
Vi er jo 50 år i 2020, og her synes jeg vi bør ha et jubileums-arrangement f.eks NNM? Håper styret i Sørreisa O-lag kan gripe fatt i dette.

Min tro er at O-laget bare er inne i en midlertidig dvale, og jeg håper derfor at folk kan gjøre «come-back» på løp til sommeren. Innerst inne drømmer jeg om at i 2020 på et eventuelt jubileums-arrangement skal vi klare å stille med 2 løpere pr klubb-år sånn at vi når 100-tallet i deltagere på dette konkrete arrangementet, med både gamle og nye løpere.
Skal vi ha dette som mål?

Vi sees til sommeren, terminlista legges snart ut.

Stengt for kommentarer.