Ski-Turo er nå klar

Da er årets Ski-Turo klar. Opplegget går ut på at det er plassert 15 poster langs skiløypene rundt om i kommunen og postene blir hengende ute til 1.mai. Deltakelsen er gratis takket være gode støttespillere som fremkommer på kartet. Postkasser med kart er plassert på følgende 5 steder: Reinelv grendehus, Unglyn Skistadion, Nordlia, Fotballbanen Sørsia og ved boligfeltet på Bakkejord. I kassene ligger kart med informasjon om opplegget. Alle som finner minst 7 poster og sender inn kodene er med i trekningen av fine premier gitt av våre støttespillere.  Så god tur til alle skigåere.

Årets støttespillere er:

Cheri Frisører Finnsnes

AS Ferdighus

YX-stasjonen Sørreisa

Sørreisa kommune

G-Sport Finnsnes

OliVita Tromsø

Sport 8

EnKaffeTe Finnsnes

Tusen takk til alle dem.

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.