Nordnorsk mesterskap i Harstad

I helga stilte Sørreisa o-lag med en stor tropp til Nordnorsk mesterskap i Harstad. Laget hadde for anledningen hentet inn to «gamle» Sørreisaløpere, Bård og Alvin, som forsterkninger både i individuelt og i stafett.

IMG_3474

 

Nordnorsk mesterskap startet med sprint i Harstad sentrum på fredag kveld. Det var god innsats som ble belønnet blant annet med sølv til Eli i D50, og gull til Guri i D60. Resultatene finner dere her.

IMG_3462

Etter overnatting på Tjeldsund Camping var det langdistanse på lørdag. Der stilte Sørreisa o-lag med en større tropp. Andreas glimtet til med seier i A-kort. Bård tok en imponerende sølvmedalje i H21, kun slått av Gjermund. Jon Helge er tilbake og tok andreplass i H17C

IMG_3423 IMG_3471

På damesida fulgte Hilde opp med sølv i D40, Eli tok bronsje i D50 og Guri vant D60. Resultatene finner dere her.

IMG_3433 IMG_3453

Etter løpet var der middag på kroa på Tjeldsundbrua, eller bading på Grottebadet.

På søndag var det individuelt løp for de yngste og stafett for resten.

IMG_3498

Her ser dere fellestarten for de yngste og direkte påmeldte. Julie er på tur ut i D 11-12. Det gikk veldig fint, og hun vant til slutt. Godt etter mye bomming på lørdag. Sånn er det i orientering 🙂 Resultatene for det individuelle løpet på søndag finner dere her.

IMG_3509

 

Her ser dere starten på stafetten. Vi måtte stokke en del om på stafettlagene, da et par av løperne våre fikk noen leie smeller og overtråkk på lørdag og måtte stå over.

IMG_3490

 

 

Damelaget vårt glimtet til med sølv i D150. Herrene fulgte opp med samme valør i H150. Når sant skal sies var det også en stor prestasjon av Bård, Alvin og Yngve som klarte 4. plass i H15. En klasse med hard konkurranse fra lag fra hele landsdelen. Resultatene fra stafetten finner der her.

IMG_3511 IMG_3515

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.