Balsfjord Dobbel 2016

I dag på «Himmelspretten» arrangerte Storsteinnes IL med Gunnar Kvaal i spissen 2x sprintløp med jaktstart. Sørreisa o-lag stilte opp med hele 9 løpere. Det var start for løp 1 i Balsfjord Dobbel 2016 ved Nordkjoshallen, ikke langt fra Macks ølbryggeri, kl 12. Løpet var bygd rundt 3 løyper: en nybegynnerløype, en løype for de raskeste (D/H 15), og en løype for resten. Det var godt å komme i gang igjen med o-løp. Løpet bar preg av at løpere i ulike klasser fikk bryne seg mot hverandre. Dette var også tilfelle i Sørreisa o-lag der blant annet jeg og Hilde startet samtidig på samme løype. Etter diverse krumspring og gjerdehopping, klarte jeg å snike meg 3 sekunder foran Hilde i mål på del 1. Ville dette holde på bakkeløpingen i jaktstarten? Malin prøvde seg for første gang mot de beste «voksne» løperne i D 15. Her ser dere Malin og Guri i godt driv ute i skogen:

IMG_2530 IMG_2525

Del 2 gikk i Storsteinnes sentrum kl 15.15 med jaktstart fra rådhuset og innkomst ved Balsfjordhallen ca 20 høydemetere lengre opp i terrenget. De yngste klassene hadde derimot fritt starttidspunkt fra Balsfjordhallen. Julie gjorde seg dermed tidlig ferdig med løpet:

IMG_2536

Vi andre sprang nedover til start ved rådhuset. De fleste løperne, meg selv inkludert, la ut 90 grader feil i starten. Bare gamle ringrever som Arvid og Jan hold hodet kaldt og sprang ut i riktig retning, noe de tjente ca. 30 sekunder på. Etter 2. post endret det jeg trodde var et oppoverbakkeløp seg til et nedoverbakkeløp og jeg fikk virkelig opp dampen. Etter at 20 høydemetere plutselig hadde endret seg til 30 høydemetere, innså jeg at den interne kampen mot Hilde var tapt. Mens hun sprang som et rådyr oppover liene følte jeg meg mer som en elefant. Noe som også avspeilet seg i resultatlista. Guri, Arvid, Hilde og Julie tok derimot grovt for seg fra premiebordet:

IMG_2541

Det var mange forslag til hva premiene kunne brukes til, og i henhold til klubbens og NOFs nye vedtekter, gikk forsalgene på «Dobbel Cola», «Dobbel Imsdal», «Dobbel Saft» og «Dobbel Zero» (eller «00»). Vi satte ny rekord i hvor mange som kan samles rundt et bord, og hadde et trivelig samvær etter løpet og under premieutdelinga. Kari fra Bul Tromsø «joinet» oss, og Eli lurte veldig på hva det var hun strikket. Etterpå var Kari så grei at hun tok dette bildet av oss alle 🙂

IMG_2546

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.