Godværsløp på Sør-Senja

På  1. mai valgte ca 25 o-løpere å dra på det tradisjonelle Vårløpet på Sør-Senja. Silsand OK og Odd-Ivan stod for arrangementet. Løpet var organisert med tradisjonell N- og C-løype. A-løperne fikk derimot bryne seg på fellesstart med postplukk blant 18 poster. For A-kort var det om å gjøre å finne 10 poster på kortest mulig tid, mens A-lang skulle finne 15. Her ser dere Odd-Ivan forklare opplegget. Resultatene finner dere her.

IMG_2489

Starten forløp mens jeg og Julie var ute i C-løypa, men jeg fikk referert at det var mange ulike strategier, der noen stod igjen og tegnet strekk på kartet, mens andre forsvant ut i skogen i ulike retninger. Det var godt driv på løperne, selv om det er tidlig på sesongen. På A-lang var det som vanlig kniving blant de beste Silsand OK løperne. Håvard kom inn først. Her ser dere Håkon i godt driv.

IMG_2501

Det var en del diskusjon om telling av poster og om man sprang i A-kort eller A-lang blant Odd-Ivan og Silsandløperne. Jeg fikk ikke med meg resultatet av diskusjonen. På A-kort kom Ivar Helgesen og Erling Stangnes tidlig inn. Her er det frisk diskusjon mellom to generasjoner Stangnes om veivalg.

IMG_2495

 

Også Leif holdt dampen oppe:

IMG_2510

 

Det ble kniving mellom Sørreisa-damene på A-kort. Malin trakk det lengste strået. Her sitter hun og Eli og diskuterer veivalg:

IMG_2512

 

Odd-Ivan spanderte pølser på løperne etter «sjøl-plukk-og-grill» prinsippet.

Stengt for kommentarer.