O-Jakt nr 12 ved fotballbanen 20. august

O-jakt nr 12 var ved fotballbanen i Sørreisa torsdag  20. august kl 18-19. Arrangører var Sørreisa o-lag ved Hilde og Leif (O-jakta) og Roar, Eli og Julie (Finn-Fram-Dagen). Det møtte opp 20 løpere i det nydelige været. Resultatene finner du her.

IMG_1413

Det var innlagt Finn-Fram-Dag med sløyfeorientering etter «Råtassen» konseptet, med instruksjon i bruk av kart og kompass for nybegynnere. Kun en nybegynner møtte opp.

IMG_1369

Kanskje barnefamiliene prioriterte bading i det nydelige været? O-laget må vurdere å endre opplegget for Finn-Fram-Dagen neste år. Kanskje vi bør gå tilbake til opplegget vi holdt på torgdagen i juni i 2012 og 2013? Ellers var det vanlig opplegg med A-, B- og C-løyper for mer erfarne o-løpere, og alle koste seg i det nydelige været.

IMG_1414

 

Neste O-jakt blir torsdag 27. august kl 18-19 med samme samlingsplass ved fotballbanen i Sørreisa, men med løyper i en mer vestlig retning. Sørreisa o-lag ved Jim og Roar står som arrangør. Det er flotte forhold i terrenget 🙂

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.