Tirsdagstrening fra Nordlia

Det var tirsdagstrening fra Nordlia 30. juni kl 19. for unger fra 10-16 år. Ellinor, Nanna, Amalie, Malin, Eli og Roar møtte opp. Etter litt oppvarming hadde Eli forberedt ei økt med fokus på bruk av kompass. Løperne gikk etter kompass i en firkant på dobbeltskritt 50 N, 50 V, 50 S og 50 Ø, og så så de hvor godt de traff i forhold til utgangspunket. Etter en liten pause med historier fra Eli om flystyrt i området under krigen, delte vi oss i to grupper og fortsatte vi med o-teknisk trening med utgangspunkt i tur-o-postene. Også her var det mye fokus på bruk av kompass og «tommelgrepet». Avslutningsvis sprang vi ned til Nordlia etter en rygg med bergknauser som lignet litt på bergene i «Løvenes konge». Fin oppladning til MG :).

IMG_0781

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.