Turorienteringa er klar! LES!!

Marka er fri for snø og ligger der i nydelig forsommerprakt! ( den var vel bra?)

Men mange mangler kanskje mål og mening for å legge trimturen ut i frisk luft og vårlige regnbyger?  Det er der O-lagets Tur-O-opplegg kommer inn i bildet.  Dette unike men dessverre alt for lite kjente trimtilbudet er en geniløsning!!!

I år kan de mest uerfarne og skogredde starte forsiktig opp med «stolpe-leiting» i  Sørreisa Downtown! For ved hjelp av kart over sentrum (nordsia) og Brekka,  kan man lage spennende «skattejakt» på  stolpene vi har satt ut. Alle disse «poststolpene»  er plassert slik at de er lette å finne . Ja, er du en av de som ligger i trening til Artic Race, bruk gjerne sykkel!  Når man har bygd opp selvtilliten og er moden for større utfordringer, anbefaler vi postene som ligger på Forrøya og i Nordlia. Disse postene er middels krevende, og gir flotte turer med utsikt  over fjord og fjell. Har man virkelig fått smaken på utfordringer er kartet ved Tømmervik  neste mål. Her ligger det 12 krevende poster å venter. Finner man noen av disse «nøttene», vil man kjenne mestringsfølelsen bruse helt ut i tåspissene!

HJELP!!  Tur-O-opplegget koster masse tid, krefter og penger å lage til.  Men vi trenger gode hjelpere til å gjøre dette kjent og attraktivt blant folk. Så her håper vi ALLE kan hjelpe til. Gi en Tur o-pose som bursdagsgave, utfordre naboen til stolpe/post-jakt, gi posen i morgengave til din kjære, bruk fantasien…..   og ja, spre gjerne dette glade budskap på Facebook, Twitter ,etc.

Til slutt: Tur-O-poser fås kjøpt på Sentrum kiosk og hos Arvid og Ivar!

 

Stengt for kommentarer.