O-jakt # 6 på Kollen torsdag 4. juni

Torsdag 4. juni var det O-jakt på Kollen. Det var god oppvarming å gå opp fra parkering ved Gjerdsletta barnehage. Jan og Inger var arrangører.  De hadde rigget til telt oppe på Kollen. Det var flott å ha tak over hodet da været skiftet mellom sol, vind og regn. Det var 24 deltakere. Resultatene finner du HER.

IMG_0794  IMG_0798

Det var flotte forhold i terrenget på Kollen, med fin lyngmark og lite undervegetasjon så tidlig på året. Et ekstra moment på denne O-jakta var et par poster med kun skjerm, noe som Jan gjorde løperne oppmerksom på på forhånd.

Det var god stemning og god fart blant løperne som stilte opp:

IMG_0801  IMG_0807

 

Denne O-jakta bar preg av mange interne oppgjør. På A-løypa var det Silsand som dominerte. Odd Ivan trakk det lengste strået og skrøt av Ivars løyper. Håkon gjorde også fin figur, for anledningen i en mer klassisk utgave av Silsands løpsdrakt:

IMG_0816

Eli og Nanna hadde et durabelig spurtoppgjør:

IMG_0812

Malin og Julie hadde et internt oppgjør på «Råtassen». Da er det viktig å få et forsprang på lillesøster:

IMG_0803  IMG_0804

Det er interessant å diskutere veivalg etter løpet

IMG_0806

Vi har plass til mange flere nybegynnere. Neste O-jakt blir også på Kollen torsdag 11. juni. Da er det Arvid, Margrete og Heidi som står som arrangør.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.