Sesongavslutning, premieutdeling & O-møte for 2015

 

2014-10-24 datoFredag 24 oktober settes herved av til årets felles O-MØTE.

Da klinker o-laget til og markerer avslutningen av den nord-norske barmarks sesongen. Vi møtes ett sted i Sørreisa for felles deling av kaker, brus og kaffe under felles skrøning om sesongens høydare. Deretter blir det teori-testing i form av o-konkurranse, og selvfølgelig premiering for alle som har 5 eller mer deltakelser i årest O-Jakt. Tur-o deltakerene markeres også, samt at vi kommer til å ha noen særdeles ettertraktede trekke-premier, noe saklig og faglig informasjon og – ikke minst – alle gis muligheten til å påvirke neste sesong.

Styret vil ca en måned før – sende/legge ut (dvs her på nett) aktuelle spørsmål angående neste sesong, om hvordan vi skal trene, hvilke løp vi skal reise på og hva vi skal satse på å arrangere. I tillegg vil vi lufte spørsmål som skal behandles på årsmøtet, som handler om saker som investeringer og prioriteringer.

 

Sett derfor av FN-dagen for å delta i fellesskapet i o-laget.

Har du meninger om hva vi gjør og hvordan – så bidra. Følg med. Denne saken vil bli oppdatert –  bruk kommentarfeltet.

OOOO – ho. Vel møtt!

Forresten : – det utloves ekstra premie for den som tar det beste ACTION bilde av en Sørreisa O-løper med korrekt løpstøy…. (og det er lov å ta regi og arrangere hendelsen !) Krav: sponsormerker skal vises.

Stengt for kommentarer.