Sluttresultat OL-tippinga

Det ble ganske tett i toppen på OL-tippinga denne gangen, men vi fikk en vinner alene, nemlig Katrine med 12 rette. Det var 6 stk som hadde 11 rette og siden vi hadde en andrepremie så måtte vi telle antall riktige gullmedaljer for å skille deltakerne. Men det skulle ikke være så enkelt heller, for både Even og Andreas hadde 11 rette gull og dermed måtte det loddtrekking til for å avgjøre hvem som fikk maleriet og hvem som fikk ett flax-lodd som trøstepremie. Ved loddtrekkinga var det Even som vant maleriet. Og siden Katrine vant ett maleri for seieren så havnet faktisk begge maleriene i samme hus.
Resultater:
12.rette: Katrine G. Johansen
11.rette: Even Skistad, Andreas G. Johansen, Arvid Johansen, Camilla Stefanussen, Jan A. Eriksen og Roald Johansen.
10 rette: Arvid Johansen, Emilie/Frida, Inger Eriksen, Pål Kjetil Walle og Rasmus Theisen.
9 rette: Endre Lekang, Johnny Storvoll og Vigdis Stefanussen.
8 rette: Arne Nordby, Cato Elvevoll, Einar Olsen, Eli B. Helgesen, Frank Jakobsen, Hilde Gulbrandsen, Inger Eriksen, Inger Lise Hansen, Ivar Helgesen, Kjell Johansen, Leif Gulbrandsen, Lennart Fagernes(2 kup), Margrethe G. Johansen, Odd-Bjørnar Rasmussen (2 kup.), Roald Johansen, Vidar Furø og Vigdis Stefanussen.
7 rette: Bjørg Johnsen, Emma/Celine, Harry Olsen, Hilde Gulbrandsen, Karl Sivertsen, Kjell Olaf Noreng, Kjell Johansen, Odd-Bjørnar Rasmussen, Roar Jørgensen, Ruben Hansssen, Solveig Barkli, Svenn-Erik Storelvmo, Tor Erling Nygaard, Tor Ivar Olsen.
6 rette: Audhild Barkli, Eli B. Helgesen, Ivar Helgesen, Jan A. Eriksen, Karl Sivertsen, Kjell Blomseth, Monika Paulsen, Odd-Bjørnar Rasmussen, Ragnvald Barkli, Sigrun Sørfosbog, Thor Barkli.
5 rette: Frank V. Hansen, Heidi Gunnberg, Jim Albertsen, Svein Harald Hansen.
4 rette: Iain Simpson, Ingvild B. Helgesen, Tor A. Johnsen.
3 rette: Einar Olsen.

Det ble også trukket to vinnere av flax-lodd blandt alle deltakere og vinnerne her ble Ivar Helgesen og Jan A. Eriksen.
Tusen takk for deltakelsen til alle. Det blir sikkert konkurranse ved senere anledninger også.

Stengt for kommentarer.