SSOL/SOL 50 år, NAVN PÅ LØPERE SOM HAR LØPT KRETSLØP FOR SKØELV IL/SØRREISA IL/SSOL/SOL I PERIODEN 1966-2019

DISSE HAR LØPT MINST ETT KRETSLØP FOR EN SØRREISA-KLUBB/LAG I PERIODEN 1966-2019

Ved å se på gamle resultatlister, rankinglister, Eventor mm har vi prøvd å sette opp en statistikk over hvem som har løpt minst ett kretsløp i orientering for en Sørreisa-klubb/lag i perioden 1966-2019.
Det er ikke tatt med deltagere på treningsløp da det neppe er tatt vare på alle resultater fra disse gjennom den siste 50-55 års perioden. De som kun har løpt treningsløp er uansett like fullverdige medlemmer av klubbene/lagene som de som har deltatt på kretsløp, det er bare statistikken som er satt opp for kretsløp.
På statistikken kan det være at folk har giftet seg og har et annet etternavn i dag, men på lista er de tatt med med det etternavnet de hadde på sitt første løp.
Jeg ønsker at folk mailer til meg eventuelle rettelser eller tilføyelser til hans-martin@revisorkompaniet.no så får vi en mest mulig komplett liste, som kan være artig å ha som en kuriositet frem til 100-års jubileumet i 2070 ! Jeg vil fortløpende oppdatere på hjemmesiden. Så satser vi også på årlige oppdateringer fremover.
Det fremkommer mange kjente og kjære navn på lista, mange overraskelser, mange kjendiser, men også mange som er ukjente for undertegnede. Da er det godt vi har Jan A og Arvid ennå i klubben, som jeg tipper vet hvem minst 95% av navnene er.
Vi er ca 400 forskjellige folk som har løpt kretsløp for Sørreisa/Skøelv i perioden, det er godt over 10% av kommunens nåværende innbyggertall.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.