Referat fra premieutdelinga

Søndag 25.november ble det avholdt premieutdeling for sommerens aktiviteter.

STOLPEJAKT:

Det var innkommet 45 stolpejaktkort og følgende deltakere har sendt inn kort:

Noel Gunnberg, Katrine Gunnberg Skistad, Margrethe Gunnberg Johansen, Oda Mortensen, Aud Ellinor Olsen, Aud Jakobsen, Thorleif Lande, Nora Lande, Vibecke Andreassen, Rolf Arne Andreassen, Aud Karlsen, Aud Bakkehaug, Siw Solbakken Løvaas, Svenn Lundberg, Vincent Bjørnslett Johanneson, Oscar Bjørnslett Johanneson, Alice Leah Larsen, Bjørg Johnsen, Hanne Fredriksen, Odin Bjørseth Aagård, Erik Bjørseth Aagård, Iris Ovesen, Halvor Teigland, Inger Eriksen, Mia Wictoria Stensvik, Tove Stensvik, Elin Blindheim, Sofie Engseth, Maja Engseth, Lillian Kroken Mikkelsen, Randi Lekang, Julie Rubbås Jørgensen, Helene Rubbås Jørgensen, Elsa Fredriksen, Celine F. Solstrand, Sara Kolstad, Lene Svendsen, Asgaut Løkse, Guri Løkse, Ernst Nilsen, Eirik Sørensen, Ulf Vensel, Kirsti Karlstad Vaeng, Jorunn Westad, Knut Jørgensen.

Følgende ble trukket ut som vinnere av div trekkepremier:

Aud Bakkehaug: Fruktkurv,

Mia Wictoria Stensvik: Orieflame-produkter,

Randi Lekang: Lite kompass

Asgaut Løkse: Hodelykt,

 

TURORIENTERING:

 

Det var innkommet 17 kontrollkort for turorienteringa.

Følgende deltakere har sendt inn kort:

Jorunn Westad, Aud Ellinor Olsen, Aud Karlsen, Siw SolbakkenLøvaas, Hanne Fredriksen, Lene Svendsen, Sara Kolstad, Guri Løkse, Asgaut Løkse, Eirik Sørensen, Heidi Gunnberg, Arvid Johansen, Helene Aspevoll, Ernst Nilsen, Eli B. Helgesen, Ivar Helgesen, Aud Jakobsen.

 

Følgende ble trukket ut som vinnere av div trekkepremier:

Jorunn Westad: verktøyskrin,

Asgaut Løkse: hodelykt,

Eirik Sørensen: turbestikk,

Heidi Gunnberg: lite kompass

Ivar Helgesen: sokker

 

O-JAKT:

 

Totalt 75 løpere har deltatt i årets o-jakt og av disse hadde 19 stk 5 løp eller mer og får dermed premie som i år er store badehåndkle:

Jim Albertsen, Leif Gulbrandsen, Guri Løkse, Eli B. Helgesen, Asgaut Løkse, Håkon Brynjulfsen, Arvid Johansen, Grethe-Lill Midttun, Jonas Albertsen, Svein Harald Hansen, Erlend Olsen, Ulf Wensel, Heidi Gunnberg, Tor Midttun, Helene Aspevoll, Håvard Krey Hansen, Ivar Helgesen, Vidar Wensel og Axel Theisen.

 

Følgende ble trukket ut som vinnere av trekkepremier:

Eli B. Helgesen: kompass,

Kjell Johansen: hodelykt,

Jurg Moor: lite kompass,

Margrethe G. Johansen: badehåndkle,

Anne Lise E. Storvoll: lue,

Siri Eide Storaa: skjærfjøl

 

 

Sørreisa O-lag takker alle for deltakelsen og ser fram til nye turer og utfordringer neste sommer.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

Stengt for kommentarer.