Tur-O

Sommerturorienteringen 2020 er avsluttet. De som blir trukket ut for premie, vil bli kontaktet når trekning er gjort. Etter nyttår en gang setter vi ut poster for turorientering på ski. Nærmere info kommer.

– – –

turono

Turorienteringen i 2020 består av 40 poster fordelt på 3 kart. I tillegg er Stolpejakten med sine 20 poster også en del av turorienteringa.

Tur-o-postene vil bli plassert på følgende kartområder: Kollen, Rabban, Skøelv og Sørreisa sentrum (Stolpejakten).

Det vil ikke være stifteklemmer på postene, men hver post er merket med en bokstavkode som noteres på eget kontrollkort. Postene på Stolpejakten har egne bokstavkoder (se informasjon her).

Kart og kontrollkort (hver enkelt må skrive ut disse selv):

Dersom noen ikke har tilgang til skriver så kan Sørreisa O-lag være behjelpelig med utskrift. Kontakt Ivar Helgesen på tlf. 932 03 654.

Nytt i år er at vi inviterer til fellestur for de som har lyst til å gå sammen med noen, eller ønsker å lære litt mer om kart, kompass og orientering.

Fellestur med turleder gjennomføres på

NB! Maks 200 deltagere i henhold til gjeldende smittevernregler. Følg med på hjemmesiden og Facebook for nærmere informasjon om oppmøtested/tidspunkt når datoen nærmer seg.

Det koster ikke noe å delta i årets turorientering, men vi blir glad hvis du vil støtte vårt arbeid med tilrettelegging for fysisk aktivitet ved å bli medlem av o-laget. Medlemskontingent: Barn: 100,- Voksen: 300,- Familie 500,- pr år som kan betales til konto 4705.0402769 eller på Vipps til 568553. Oppgi hvem og hva det gjelder. Du kan selvsagt også støtte Sørreisa O-lag ved å betale et valgfritt beløp uten å bli medlem.

Postene henger ute i terrenget fra 16. juni til 20. september. Alle poster er nå satt ut.

Kontrollkort sendes inn til post@sorreisa-olag.no eller til Sørreisa O-lag, Postboks 199, 9315 Sørreisa. Det vil bli trukket ut premier blant de innsendte kontrollkortene.

Når turorienteringspostene er satt ut vil det informert om det her på hjemmesiden, på vår Facebookside og i Folkebladet.

Spesielle forholdsregler på grunn av koronaviruspandemien:
Følg myndighetenes retningslinjer med hensyn til smittevern, og hold en avstand på minst 1 meter til personer rundt deg.

Post 34 i årets turorientering (Rabban-kartet)

 

(Sist oppdatert 20.09.2020)