Interessert i klubbhåndduk?

Vår leverandør av klubbekledning Noname inviterer oss til å kjøpe flotte håndduker i klubbdesign. Disse vil bidra til å synliggjøre oss enda bedre. Hånddukene kan i tillegg til sitt egentlig formål brukes f.eks. som «flagg»/»bannere» på arenaene.

Størrelsen på håndduken er på 70×140 cm. Noname har laget fem design, og har satt 30 stk. som minimumsbestilling av samme design.

Prisen pr håndduk blir som følger ved bestilling av følgende antall:
30 stk = 239,-
50 stk = 189,-
100 stk = 169,-

En «meningsmåling» på Facebook viser at design 4 er mest populært. I ettertid av Facebookposten har vi fått tilsendt et nytt design som er lik design 4 bortsatt fra at «Sørreisa O-lag» er skrevet med hvite bokstaver. Hvite bokstaver på rød bunn gir noe bedre lesbarhet enn svarte bokstaver på rød bunn.

Er du interessert i håndduk? Send e-post til helgejon@online.no, eventuelt SMS til 99291425, der du oppgir følgende: Navn, mest ønsket design, nest mest ønsket design, antall. Det må  bli minst 30 bestillinger på et design for at det kan bli levert. Får du ikke noen av dine to foretrukne designønsker innfridd, vil du bli kontaktet med forespørsel om du likevel kan være interessert i håndduk med et tredje design. Frist for tilbakemelding: 01.02.2021.

Aktuelle design er som følger:

Design 1 – Svart skrift, liten logo på høyre side

Design 2 – Ingen skrift, stor logo på høyre side
Design 3 – Ingen skrift, ekstra stor logo på høyre side

Design 4 – Svart skrift, liten logo på venstre side

Design 5 – Hvit skrift, liten logo på venstre side

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

2 Responses to Interessert i klubbhåndduk?