Husk påmelding til NNM i Harstad 19-21. august

Dere finner linker til påmelding i setningen som følger. Den 19. august er det sprint i Harstadbotn. 20. august er det langdistanse i Folkeparken, og 21. august er det stafett samme sted. Innbydelsen finner dere her. Det er påmeldingsfrist 8. august.

Husk å melde dere på banketten.

Nå det gleder overnatting har o-laget foreløpig booket tre hytter på Tjeldsundbrua Camping AS. Det er to dobbeltsenger og en sovesofa i hver hytte. Totalt er det altså 18 soveplasser. Dobbeltsengene er påredt, mens man trenger soveposer til sovesofaen.

Andre muligheter for overnatting finner dere på heimesida til nnm.

Kom gjerne med tilbakemeldinger!

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

5 Responses to Husk påmelding til NNM i Harstad 19-21. august