Sesongstart med «nærløp-sprint» i Sørreisa 1.mai 2015, inkl. o-jakt start :-)

Sørreisa O-lag starter sesongen med en oppstartstrening på Sentralskolen TIRSDAG 28 april, deretter blir første o-jakt det første løpet på arrangementet 1.mai… så her er det bare å hive seg på bølgen…. siden det er basseng i pausen!
JIPPI!
Velkommen til årets o-sesong.
Tips: TA MED EN VENN!
Påmeldingsavgift er 100 for voksne fra 17 år og 50 for de yngre.

2015-05-01 2 x nærløp i Sørreisa.v2

Sørreisa O-lag åpner terminlista til kretsen med et sosialt dobbelt -arrangement i Sørreisa sentrum 1.mai. Siden dette er ett nærløp er det forenklede klasser og det er åpent for alle som vil delta. Da det foregår i det urbane sentrum trenger ikke forkunnskapene om orientering å være særlig gode – her kommer alle som vil til å kunne delta. Vi oppfordrer derfor alle som vil til å prøve konseptet og være med i det som vi håper skal bli en sosial start på sesongen. KLIKK PÅ BILDET for å åpne INVITASJONEN om den ikke er lesbar!

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

1 Responses to Sesongstart med «nærløp-sprint» i Sørreisa 1.mai 2015, inkl. o-jakt start :-)