Tøymester og sponsorkontakt er i arbeid!

2014-04-01 Forslag O-jakke

Hilde er i fullt arbeid med å gå over sponsoravtalene vi har og ser på nye. Dette må til fordi vi venter på prøvekolleksjonen til Noname slik at vi kan velge ny jakke i beholdningen. Utfordringen er digitaltrykking av sponsorer og at vi nå må sikre oss en enkel metode for å tilfredstille de sponsoravtalene vi inngår. Kort fortalt småsponsorer får nettside-link og merke på O-jakken – mens det kun blir størres sponsorere som får plass på løpstrøye tilsv.

Avtalene vil bli beskrevet på O-tøy-mesterens arkfane på hjemmesida vår.

De som er årvåkne ser at vi vurderer flere alternativer for hvor hovedsponsormerket skal stå. De som leverer gammeljakka på vaskeriet får den satt på noe opp på ryggen. Det kan hende vi velger på de nye jakkene å plassere annerledes. Det vil derfor være forkjeller på tøyet -fordi vi ikke har tid til å bruke masse tid på de brukte og gamle trøyene og jakken… derimot skal vi sikre oss at det både blir bra – men også lettvindt med de nye jakkene og trøyene.

I tillegg til å trykke ISHAVSKRAFT på ryggen av trøye og jakke – må alle korrigere tøymerkene foran på o-jakka – når Hilde har landet avtalene.

Hilde er i friskt driv for laget – og det liker vi!

PS! – har du innspill på forslagene  – så tikker klokka!

7 Responses to Tøymester og sponsorkontakt er i arbeid!