O-jakt TERMINLISTE er klar

Da har O-jaktas terminliste blitt håndskrevet av tre friske medlemmer – IVAR – ROAR og BODIL – under komitemøte sent på kvelden den 31.mars. Denne legges ut på egen side straks lagets leder får lært seg tøtsjmetoden. Silsand OK har bekreftet at de tar 3 løp i år også og nå skal det dugnad til for løypeleggere. Neste møte blir WORKSHOP for N-løypen og det er trenertrioen JIM-ROAR-BODIL som støttes av IVAR den 9.april.

3 Responses to O-jakt TERMINLISTE er klar

 1. Dag Marcussen 10. april 2014 at 21:04 #

  O-jakta er ikke fordelt på arrangører ennå. Det tar vi nå ila helgen. Dvs at lagets medlemmer må være forberedt på å bli spurt. Klikk på O-JAKT løpet i kalenderen for å lese mer…. Styret jobber med saken. .. Flott at du er på nett! 🙂

 2. Jan 10. april 2014 at 19:58 #

  Hvor finner jeg opplysning om ansvarlig arrangør til o-jaktløpene?

 3. Dag 1. april 2014 at 21:53 #

  Utviklingen av nettsiden tar tid – derfor vil O-KALENDEREN på nettsiden være plassen å finne informasjon om NÅRTID HVA skjer HVOR…! Lær dere å bruke GOOGLE kalenderen – fordi det letter administrasjonen når vi kun trenger å legge inn informasjonen EN plass. Du kan selv velge å åpne kalenderen i vanlig ruteformat – og uansett variant – når du klikker på hendelsen eller aktiviteten – så utvider den seg og viser detaljinformsjon – og er vi nøye så kan man også klikke seg inn på GOOGLE MAPS å se HVOR vi har aktviteten… Så test dette ut å gi meg tilbakemelding dersom du har innspill i uansett retning.
  VIdere: HVEM kan arrangere O-JAKT ? – og husk: vi vil prøve å dugnadslage løypekonsept for alle O-JAKTENE med de som kan løype legging – så det skal IKKE hvile på arrangøren å tegne løypa. Dette kommer vi tilbake til.
  God lunsj!

Legg igjen en kommentar