Innendørstrening i HOC93 – Nederlandsk klubb

Hvordan gammelklubben til familien Marcussen har trent i helga ser du her.

2 Responses to Innendørstrening i HOC93 – Nederlandsk klubb

  1. Dag Marcussen 1. april 2014 at 23:55 #

    Hei Jan K, det er rett at det er relativt flatt der nede – men dette inititativet er nok basert på å få en annen effekt enn den vi oppnår med å løpe ute i fjellterreng. Jeg er glad for at du liker deg ute – men tror nok du også ville kunne se det positive med hvordan denne innendørsaktiviteten bidrar til fellesskapsfølelse der de springer oppå hverandre…. i allefall for de yngste. Jeg må nok skuffe deg, men jeg tror godt at flere i O-laget nok kunne tenke seg å ha gjort akkurat det samme. Vi ses ved sesongstart! Det blir i lavlandet,…;-)

  2. Jan Klaus 28. mars 2014 at 06:41 #

    Det er vel helt håpløst og meningsløst å springe sprint innendørs? Ser at de har inkludert 2dre etasje, så det er vel for å kompensere for at det er så flatt utendørs. Noe sånt latterlig kunne vel ikke falle noen inn å gjøre her på berget. Vi som har fjell?

Legg igjen en kommentar