Nye jakker og løpstrøyer med ny sponsor

NONAME jakkeforslagProsessen med å fylle opp i tøylageret til o-laget pågår for fullt. Hilde har sagt ja til å drifte som tøymester for O-laget videre. Snart sendes bestilling på flere overtrekksjakker og løpstrøyer. O-laget går mest sannsynlig for en FIRE års avtale med NONAME og dermed endrer jakken type og litt design. O-laget vil derfor møte fremtidige arrangementer med flere jakketyper – men med likt hoveddesign. Det nye er påtrykket LOGO fra hovedsponsoren ISHAVSKRAFT. I tillegg SKAL alle som har løpstrøye og jakke UTEN dette påtrykket dra å levere inn renvasket plagg på VASKERIET i Sørreisa som varmtrykker på sponsormerket på ryggen. Lever derfor individuelt og så fort dere får tid deres egne plagg. Avtal henting ved levering. Ikke opphold personalet der lenge – da dette er en sponsorjobb de gjør for oss og det tas mellom andre oppdrag. Målet er at ALLE har sponsoren påtrykket før 17 mai!

Har du bruk for nytt plagg, eller rett å slett vil ha flere (typer eller størrelser), så gi beskjed til leder Dag Marcussen. Så får vi bedre oversikt med hensyn til størrelser.

4 Responses to Nye jakker og løpstrøyer med ny sponsor

 1. Jan Klaus 26. mars 2014 at 10:32 #

  Dette kommer til å generere alt for mye løping dersom laget skifter fra ren trainer jakke til en running jakke. Vi kan risikere å gå på en kollosal smell mht hastighet under løp. Dette MÅ styret la trenerene uttale seg om!

 2. Dag Marcussen 25. mars 2014 at 23:12 #

  …ja – selvfølgelig. Ligger i hovedteksten din.
  😉

 3. eli 25. mars 2014 at 20:39 #

  Kan vi få se bilde?

 4. Dag Marcussen 25. mars 2014 at 19:47 #

  Vi vurderer sterkt nå å bytte til NONAME som leverandør neste FIRE år – da blir jakken annerledes. Beslutning ila uken!

Legg igjen en kommentar