Bli med ut!

Sørreisa kommune oppfordrer alle til å bli med ut. Dette i forbindelse med årets kulturuke som avvikles i perioden 19.-28. mars. På grunn av covid-19-pandemien byr det på utfordringer å samle folk innendørs, så kommunen vil i stedet ha folk ut.

Kommunen oppfordrer til å tenke både tradisjonelt og utradisjonelt. I et informasjonsskriv kommunen har sendt ut nevnes bl.a. orientering med musikk på postene. Dette er Sørreisa O-lag selvsagt med på.

Har du innspill og idéer til andre aktiviteter vi kan gjennomføre, skriv det i kommentarfeltet under. Vi har frist til 26. februar med å melde fra vi skal gjennomføre. Dette for at det skal bli med i kommunens informasjonsavis Ka Skjer som distribueres 12. mars.

One Response to Bli med ut!

  1. Hans-Martin 15. februar 2021 at 07:19 #

    Her burde det gå an å få et samarbeid med både Sørreisa Skilag og Nordstraum Tur og Løypekart om å lage UsynligO på ski etter skispor.

Legg igjen en kommentar