Jan Asbjørn 80 år, vi gratulerer :)

Fotograf: Kjetil Strømseng Paulsen

 

Vår alles Jan Asbjørn fyller 80 år i dag lørdag den 5.juni 2021. I den anledning vil vi i Sørreisa O-lag benytte anledning til å hylle vår superveteran med dagen, gratulerer så mye Jan. Du er ikke still crazy after all these years, men still strong after all these years 🙂

Jan har løpt orientering siden 60-tallet og tok etter TrOK sin medaljestatistikk sin første KM-tittel i eliteklassen den 20.august 1972 på Gibostad. Imidlertid viser resultatarkivet at på BOIF sitt løp helga etter, den 26.august 1972, står det påført «også KM» sånn at vi dermed mistenker at det var noe feil på Gibostad sitt løp, og at det må være oppgitt feil arrangørklubb på medaljestatistikken. Det må være på BOIF sitt løp Jan tok sin første KM-gullmedalje i  eliteklassen. Jan har sikkert full kontroll på hva som er fakta.

KM 1972:

Som det fremgår av resultatlista løp Jan den gang for Jerven.

Samme år tok Jerven en knusende seier i eliteklassen for menn i kretsmesterskapet i stafett som fant sted på Tønsnes i Tromsø, der Jan løp sisteetappen.

 

Avisene hadde en fyldig reportasje om stafetten, merk at Jan har ikke forandret seg mye på 49 år !:

Kilde: Odd Fjordheim

 

Vi har mye historikk rundt Jans bravader i O-løypa, men dette får vi ta ved en senere anledning.

På vegne av O-laget vil jeg takke deg Jan for at du har stilt opp for O-laget i mange, mange år, det er alltid trivelig å være sammen med deg. Nå må du bare holde deg i form sånn at du blir klar for NNM i Bodø til høsten, kanskje vi skal satse på en felles busstur dit med O-laget?

GRATULERER SÅ MYE MED STORDAGEN 🙂

Hilsen Sørreisa O-lag

1 Responses to Jan Asbjørn 80 år, vi gratulerer :)