Når Sørreisa-rampen debuterte på kretsløp, 1971

På selveste nasjonaldagen tikket det inn en melding fra Eirik om at det måtte være noe feil med kommentarfeltet under artiklene på O-laget sin hjemmeside. Han hadde nemlig lagt inn en kommentar under forrige artikkel som omhandlet han selv.

Kommentaren lød sånn her:

» Du har ikke tilfeldigvis resultatlista fra vårløpet i 1971 i Skibotn. Det var mange ramponga fra Sørreisa som debuterte da. Vi var sikkert 20stk som nettopp hadde deltatt på nybegynnerkurs i regi av SSOL. Tror det var Kai Åsebø som var kursleder.

Eirik»

Og Eirik har rett; man må nærmest være i besittelse av samme evner som Lilli Bendriss og Lena Ranehag i Åndenes makt for å kunne lese kommentarene, det vises vitterlig at det er lagt inn noen kommentarer, men skriften er usynlig!

Uansett skal jeg oppfylle Eiriks ønsker og legger ut her resultatlistene fra Vårløpet i Skibotn den 23.mai 1971. Legg merke til at det stilte opp over 40 løpere fra SSOL !! Det må ha vært en kortesje som kjørte fra Sørreisa til Skibotn den dagen.

Skibotn 23.mai 1971:

 

 

1 Responses to Når Sørreisa-rampen debuterte på kretsløp, 1971