Februar-orientering i Portugal.

Igjen planlegger jeg en o-tur til Portugal i februar. Som vanlig er det 4 løp + et prøveløp. Dette foregår i år i og rundt byen Evora, ca. 160 km øst for Lisboa. Løpene går fra 9.-13 februar. Innbydelse og info finner dere på : www.pom2018
Jeg har bestilt 10 sengeplasser og ser for meg følgende opplegg: Fly (TAP)fra Oslo, torsdag 8.februar kl. 13- annk. Lisboa kl 16- henting av leiebiler og transport til: Graca Hotell rett utenfor Evora. Fredag blir det henting av startnr. + prøveløp og litt sigtseeing for de som ønsker (Leif er gaid). lørdag kl. 9 starter det første løpet som er et mellomdistanse i Gamlebyen. De 3 neste dagene går løpene i skogen ca. 3 mil sør for Evora. Tirsdag kveld blir det retur til Lisboa, overnatting på hotell og avreise til Oslo onsdag. (flere flyavg.)
Jeg kan ordne med overnatting(dobbeltrom) og leiebiler. Flybiletter bestiller hver enkelt.
Økonomi: overnatting for hele oppholdet ca. kr. 2200,-pr. pers. leiebil ca. 3-400 pr. pers. i tillegg kommer div. måltider og påm.avgift til løpa. Direktefly Oslo-Lisboa, tur-retur ligger i dag på kr. 1600,- (stiger etter hvert).
De som er interessert i opplegget kan ta kontakt med Ivar H, helst så snart som mulig.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

3 Responses to Februar-orientering i Portugal.