Stor oppslutning om Torsdagsjoggen.

Høstens 3. TORSDAGSJOGG, gikk av stabelen i kveld. Etter et tynt oppmøte de to første gangene, ble kveldens jogging en skikkelig opptur. Hele 9 stk.er var plutselig på plass og fikk seg en flott 50-60 min. lang trimtur innover myke skogstier i Kollen-området. Skikkelig artig med nydelig nordlys som kulisser.
Kanskje blir det enda flere neste torsdag? Det er oppmøte ved Sentralskolen kl.19 og du kan springe fort, sakte eller gå. Her er det plass til alle nivåer. I kveld var f.eks den yngste 15 år og den eldste 71! Vil du heller ta en kortere tur, er det mulig å holde Kjell J. med selskap og styrketrening i «Muskelbua». Det er også populært med badstue i etterkant.

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

1 Responses to Stor oppslutning om Torsdagsjoggen.