O-jakta 18 juni er på Finnsnes

Treningsløpet på torsdag 18. juni var på Finnsnes, start fra trykkbassenget (ovenfor Nygårdsplatået, der man starter å gå til Varden). Resultatene finner dere HER. Det er litt dårlig med parkeringsplasser der oppe, så det er fint om så mange som mulig parkerer f.eks ved Finnsneshallen /Finnsnes stadion. Man ser trykkbassenget herfra, bare et par-tre min å gå. Om du ikke finner fram, så ta kontakt med kontakt med Odd-Ivan. (tlf 90792990)

  •  A-løype; 6,4 km
  • B-løype: 3,9 km
  • C-løype: 2,3 km
  • N-løype: 1,3 km

NB! N-løypa går på sprintkartet (1:4000), mye asfalt, de andre tre løypene går ute i terrenget, på kartet «Finnsneshøgda» 1:10000.

Mvh OK Silsand v/Odd-Ivan

 

2 Responses to O-jakta 18 juni er på Finnsnes

  1. http://easygamecheats.pro/ 4. april 2017 at 21:40 #

    I’m guessing Yvonne would be nagged more partly as she’s got a bf and partly beign a woman. Women have more pressure to marry earlier so they aren’t an ‘old Mum’. Guys have the advantage of the option to marry a younger girl later in life. Who knows you could marry a 25-year-old in your 40s??

  2. habbo hotel coins hack 15. februar 2017 at 18:11 #

    Ho abbandonato Evolution un paio d’anni fa perché troppo pesante: non mi serviva un gestore onnicomprensivo che tentava di clonare Outlook. Ora devo pensare ad un sostituto per Thunderbird… Spero che questo Geary sia quello che dice di essere: un client di posta elettronica e nulla più, senza calendari, appuntamenti, note ed integrazioni adatte per un uso “da ufficio”.

Legg igjen en kommentar