O-jakta 18 juni er på Finnsnes

Treningsløpet på torsdag 18. juni var på Finnsnes, start fra trykkbassenget (ovenfor Nygårdsplatået, der man starter å gå til Varden). Resultatene finner dere HER. Det er litt dårlig med parkeringsplasser der oppe, så det er fint om så mange som mulig parkerer f.eks ved Finnsneshallen /Finnsnes stadion. Man ser trykkbassenget herfra, bare et par-tre min å gå. Om du ikke finner fram, så ta kontakt med kontakt med Odd-Ivan. (tlf 90792990)

  •  A-løype; 6,4 km
  • B-løype: 3,9 km
  • C-løype: 2,3 km
  • N-løype: 1,3 km

NB! N-løypa går på sprintkartet (1:4000), mye asfalt, de andre tre løypene går ute i terrenget, på kartet «Finnsneshøgda» 1:10000.

Mvh OK Silsand v/Odd-Ivan

 

Abonner

Abonner på nyhetsbrev for å få oppdateringer

2 Responses to O-jakta 18 juni er på Finnsnes